Seo Services

Vodafone bedava İnternet 2018 #1


Merhaba bu makalemizde sizlere internet kampanyalarından bahsedeceğim yorumlarınızı belirtirseniz daha iyi yardımcı olacağım 

Vodafone, Beşiktaş’ın resmi sponsorlarından biri. Bu yüzden sponsoru olduğu takımın taraftarlarını da hediye yağmuruna tutuyor. Bu kampanyadan faydalanmak için Beşiktaşlı olmanıza gerek yok Vodafone’lu olmanız yeterli. Vodafone KaraKartal Bedava internet paketi ile dilediğiniz gibi internet kullanın. Ayrıca arkadaşlarınızı Karakartal kampanyasına dahil ettiğinizde ise 3 gb internet daha kazanın. Toplamda hattınız için 12 gb’a kadar bedava internet kazanabiliyorsunuz. Bir çok kişi yeni kampanyalar çıkmadığı i.in şikayetçiydi Vodafone bedava internet paketini bu defa KaraKartal kampanyası ile müşterilerine ücretsiz hediye ediyor.

Vodafone KaraKartal Kampanyası Nedir ?

Vodafone KaraKartal’a üye olup 3GB kazanırsınız, ardından ise arkadaşını çağırarak kazandığın interneti katlayabilir ve aynı zamanda Beşiktaş’a da destekte bulunmuş olursunuz. Bu kampanyaya sadece siz üye olursanız 3 gb hediye internet verir, 4 adet arkadaşınızı daha KaraKartal abonesi yaptığınızda toplamda 12 gb hediye internete sahip olursunuz. Vodafone üyesi her Beşiktaşlı gibi sende takımına sahip çık. Eğer halen Vodafone’lu değilseniz, öncelikle en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne gidip zengin tarife içeriklerinden dilediğiniz birini seçerek Vodafone’lu olmanız gerekiyor. Kampanyaya katılacak abone sayısında bir sınırlandırma olmadığı için dilediğiniz gibi arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza haber verip bu kampanyadan faydalanmalarını sağlayabilirsiniz.

Vodafone KaraKartal 12 GB Bedava internet  Nasıl Yapılır ?

  • 05 Haziran – 05 Temmuz tarihleri arasında Vodafone KaraKartal’a üye olanlar 1 ay geçerli 1GB veya Vodafone’lularla geçerli 1000 dakika kazanıyor!
  • GSM hediyesi ay içerisinde gerçekleşecek olan ilk 4 Beşiktaş maçında maç başına 3TL paketi için 125 MB, 5 TL paketi için 250 MB olarak hediye internet yüklenecektir
  • Böylece ay içerisinde Beşiktaş maçlarında 3 TL lik paket 500 mb, 5 tl lik paket ise 1 gb hediye vermiş olacaktır.
  • 3 TL lik destek paketi ile 500 mb bedava internet, 5 TL lik destek paketiyle 1 gb internet hediyesi alırsınız.
  • 3 TL Destek Paketi satın alanlara maç günlerine özel 100 dakika konuşma hediye verilir. 5TL Destek Paketi satın alanlara ise maç günlerine özel 100 dk konuşma, 100 SMS ve 100 MB internet verilir. Verilen içeriği maç günü kullanmanız gerekmektedir.
  • BJK3 yazıp 1903’e sms göndererek 3 TL olan kampanyadan faydalanabilirsiniz.
  • BJK5 yazıp 1903’e sms gönderip 5 tl olan paketten yararlanabilirsiniz.
  • Hediye internet sadece yurt içinde maç günleri geçerlidir.
  • http://tecnohanem.blogspot.com.tr
  •  12 GB internet Nasıl yapılır ? arkadaşlarınızı bu kampanyaya dahil ettikçe internetiniz katlanır ve maç günleri için hattınıza yüklenen internet yükselmiş olur.
  • Kampanya ile verilecek olan promosyonlardan yalnızca Vodafone KaraKartal üyelik statüsü aktif olan aboneler yararlanabilir.
  • BJK aboneliklerinizi iptal etmediğiniz zaman her ay yenilenir .
  • İptal etmek için  IPTAL BJK yazıp 1903’e kısa mesaj gönderin, ardından size gelecek mesaha EVET yazıp tekrar göndermeniz gerekmektedir. Aksi taktirde gönderdiğiniz iptal mesajı kabul edilmez.
Vodafone’un birbirinden renkli hediye dünyasından sende yararlan. Bütün müşteriler en yeni kampanyaları kullanarak bazen hediye dakika, bazen’de internet kazanıyor. En yeni kampanyalar için bizi sürekli ziyaret edin. KaraKartal kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için 542 Çağrı Merkezinden yardım alabilirsiniz.

Vodafone bedava İnternet 2018 #1 Vodafone bedava İnternet 2018 #1 Reviewed by Unknown on 3/16/2018 10:10:00 ÖS Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.