Seo Services

Vodafone Bedava İnternet

Vodafone Tv Bedava İnternet, 2018 kampanyası ile bir çok kişinin kullanımına açıldı. Tv izlemeyi seven müşterilerini unutmayan Vodafone, TV uygulamasına ilk defa kayıt olan müşterilerine ilk 1 ay ücretsiz kullanım fırsatı veriyor fakat bu süreçte kullanım yaparken mevcut tarifenizin internetinden düşüm gerçekleşir. Eğer wifi bağlantısı ile izlerseniz Wifi’dan düşüm gerçekleşir. İlk 1 ay ücretsiz kullanım gerçekleştirdikten sonra eğer dilerseniz ek paket olarak Vodafone TV’yi satın alabilirsiniz. Satın aldığınızda ise daha faydalı ve avantajlı bir kullanım gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Vodafone TV uygulaması Bedava İnterneyöntemi ile de kolayca kullanılabilir.
Vodafone TV uygulamasını indirip cep telefonunuzdan doya doya televizyon izleyebilirsiniz. Şimdi Vodafone TV Bedava nasıl yapılır ? Öncelikle uygulamayı indirip kayıt olmanız gerekiyor. Mail adresinize gelen doğrulama kodu ile aktivasyon işlemlerini tamamlayıp tablet veya telefonunuzdan en popüler kanalları izlemeye başlayabilirsiniz.
Genel Bilgi;
Beğendiğiniz programları arkadaşlarınızla Facebook veya Twitter üzerinden paylaşabilir veya işaretleyerek daha sonrada takip etme özelliği ile takipte kalabilirsiniz. Vodafone TV kaçırmak istemediğiniz programları hatırlatıcı özelliği sayesinde kaçırmamanızı sağlar; böylece programlar başlamadan bir kaç dakika önce sizlere uyarı gönderir. Tüm bu eğlenceli içeriklere isterseniz wifi bağlantısı üzerinden, yada 3G bağlantısı üzerinden mobil internet PAKETİNİZİ TÜKETMEDEN erişim sağlayabilirsiniz. İlk ay ücretsiz sürümü kullandıktan sonra eğer iptal etmezseniz 5TL karşılığında tekrarlanır ve böylece sınırsız internet kullanarak TV keyfini çıkarabilirsiniz. Evet az önce belirttiğim gibi sadece 5 TL karşılığında sınırsız internet içeriği ile tv izlemeye kesintisiz devam edebiliyorsunuz.
Daha Fazla Bilgi;
  • http://tecnohanem.blogspot.com.tr
  • Vodafone TV uygulamasını RED tarifeleri tamamen ücretsiz mobil internetlerinden düşüm yaşanacak şekilde kullanabilirler. 5 tl karşılığında satın alıp sınırsız kullanma özelliğine de sahip olabilirler.
  • Vodafone TV uygulamasının interneti sadece Türkiye sınırlarında geçerlidir farklı bir ülkeden uygulamayı açtıklarında yurt dışı internet ücretleri yansır.
  • Vodafone TV internet paketi sadece TV uygulamasında geçerlidir, Facebook, youtube veya diğer kullanımlarında mevcut internetten düşüm yaşanır.
  • Vodafone TV sözleşmeli değildir dilediğiniz zaman herhangi bir ceza ödemeden iptal edebilirsiniz.
  • İlk ay ücretsiz kullanıp ay dolmadan tekrar iptal etme hakkınız bulunmaktadır.
  • Vodafone TV sadece anlaşmalı olduğu kanalların yayınını yapmaktadır, bulunmayan kanallar eklenemez veya var olan kanalları silme özelliği bulunmamaktadır.
  • Bu uygulamayı Google Play Store veya App Store üzerinden kolayca indirebilirsiniz.
Uygulama ile alakalı detaylı bilgiyi müşteri hizmetleri aracılığıyla edinebilirsiniz. Bunun yanında uygulamayı dilerseniz sayfamızda paylaştığımız  Vodafone Bedava İnternet makalemizde yer alan paketleri kullanıp izleyebilirsiniz.
Yorumlariniz bizim için çok değerli be dikkate alınıyor daha fazlası için yorumlarınızı belirttin

Vodafone Bedava İnternet Vodafone Bedava İnternet Reviewed by Unknown on 3/16/2018 10:29:00 ÖS Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.