Seo Services

Anonim Olarak Instagram Hikayelerinin Ekran Görüntüsünü Alın


Instagram, yeni güncellemesinde bir kullanıcının hikayesinin ekran görüntüsü alındığında, hikayeyi görüntüleyenler listesinde, ekran görüntüsü alan kullanıcının isminin yanında bir yıldız gösterecek. Snapchat’te kullanılan bu özellik, Instagram kullanıcılarını pek de memnun etmeyecek gibi gözüküyor. Hikayesi ekran görüntüsü alınan kullanıcılara bildirim gitmemesi için yazımızı okumaya devam edin.

Anonim Olarak Instagram Hikayelerinin Ekran Görüntüsünü Alın

Instagram’da anonim olarak hikayelerin ekran görüntüsü almak için herhangi bir uygulama indirmenize gerek yok. Aksi takdirde kullandığınız üçüncü parti uygulamalar, hesabınızın geçici olarak kapatılmasına sebep olabilir.
Ekran görüntüsü aldığınız hikayenin, hikayeyi görüntüleyen listesinde isminizin yanında yıldız olmasını istemiyorsanız ilk olarak Instagram’da, ekran görüntüsünü alacağınız hikayeyi görüntüleyin. Daha sonra uygulamayı kapatın ve arka planda dahi çalışmadığına emin olun. Tüm bu işlemlerin ardından telefonunuzu uçak moduna alın, Instagram uygulamasını açın. Ekran görüntüsünü alacağınız hikayeye şimdi tekrar girin ve hikayenin ekran görüntüsünü alın.
Telefonu uçak moduna aldığınız takdirde, hikayesi ekran görüntüsü alınan kullanıcı, hikayeyi görüntüleyenler listesinde isminizin yanında yıldız göremeyecektir ve ekran görüntüsü aldığınızın farkında olmayacaktır.
Bu gelen yeni güncellemeden sonra hikayelerin ekran görüntüsünü almaya başlamadıysanız ve güncellemeden sonra ilk defa bir ekran görüntüsü aldıysanız, uygulama size, bir dahaki sefere hikayelerin ekran görüntüsünü aldığınızda, hikayeyi paylaşan kullanıcıya bildirim gideceğini bildirir.
Kafaniza herhangi birşey takılırsa yada işinize yararsa teşekkür amaçlı yorum yapmayı unutmayın 
Anonim Olarak Instagram Hikayelerinin Ekran Görüntüsünü Alın Anonim Olarak Instagram Hikayelerinin Ekran Görüntüsünü Alın Reviewed by Unknown on 4/13/2018 11:13:00 ÖS Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.